image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Seneste indlæg
Search

Mød Teamet

Sheila Brøndbjerg

Indehaver og Mikropigementist

Ud over at være født og opvokset i Aalborg, så har Sheila 8 års erfaring som mikropigmentist og har siden 2013 drevet sin klinik i Viborg, hvoraf hun i 2016 åbnede klinikken i Aalborg. Du kan læse mere om Sheilas baggrund under 'CV'.

Mathilde J. Hesthaven

Mikropigmentist

Mathilde har været hos SheLicious siden Juni 2020. Hun har en baggrund som klinikassistent, arbejder meget struktureret, hvilket har fremmet processen i hendes oplæring af teknikkerne og er derfor kommet meget hurtig efter kunnen i behandlingerne. Mathilde er meget målrettet og perfektionistisk til fingerspidserne, går ikke på kompromis med noget i en behandling og laver sit arbejde samvittighedsfyldt og med stor omhu. Mathilde er pt. på barsel og forventes tilbage på klinikken i august 2022.

Lene Brøndbjerg

Salg & Administration

Lene har været en del af Shelicious siden 2014 og har mere end 25 års erfaring i servicebranchen, både inden for det salgsmæssige og administrative. Lene sidder primært med salg og administrationen i Shelicious og er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.