image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Seneste indlæg
Search
 

VOLUME VIPPER

Beskrivelse

Volume Eyelash Extension er en teknik som anvendes, hvis du ønsker et mere fyldigt look på dine vipper.

Som navnet antyder, får du mere volume med Volume Eylash Extensions. Volume Vipper har et mere tæt og mørkt look, hvor sættes flere (men tyndere) vipper på dine naturlige vipper. Det giver dem en mere fjer-lignende effekt. De er så lette at de ikke vil belaste dine egne vipper. Volume vipper er IKKE det samme som buketter, grundet deres lethed.

Proceduren:

Først udvælges vipperne. Der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Vi har 4 forskellige kurver og længder fra 6 – 15 mm, samt forskellige tykkelser. Under hele påsætningen ligger du på en briks med lukkede øjne. Vippe-påsætning tager 1-3 timer.

Dine nederste vipper bliver isoleret med en eyepatch. En af gangen, påsættes én enkelt Extensions-vippe på hver af dine egne naturlige vipper. Her benyttes der den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Limen er ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger.

Forventing

Det er vigtigt at du sætter dig ind i den behandlingstype som du ønsker, så resultatet og din forventning stemmer overens ved det færdige resultat.

Holdbarheden afhænger af dine naturlige vippers cyklus. Fra den enkelte vippe starter som rod, til den falder af går der ca. 3 måneder. Eyelash Extensions falder ikke af, men vokser med ud på dine naturlige vipper. Det anbefales derfor at du kommer og får opfyldning ca. hver 3. uge, da de herved løbende udskiftes kontinuerligt i takt med din naturlige vippers cyklus.

Der kan i sjældne tilfælde opstå allergiske reaktioner. Er du i tvivl om du kan tåle den lim vi anvender, er du altid velkommen til at komme og få fortaget en allergitest hos os inden. Kan bookes hos os online.

HUSK

Kom uden pålagt mascara, selvom vi afrenser dine egne vipper inden påsætning.

Pleje

Et par simple råd til at give dig det bedste resultat

Dine nye påsatte eyelash extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer efter påsætning, da limen skal gennemhærde for at give det mest holdbare resultat.

Hvis dine vipper er efterbehandlet med Nano Mist, er tiden dog nedsat til kun 4 timer! Der frarådes efterfølgende brug af olieholdig makeup-fjerner, da det kan opløse limen på dine eyelash extensions. Benyt ej heller vippebukker eller mascara på dine extensions.

For at sikre optimal holdbarhed af dine extensions, anbefales det at rense dem morgen og aften med vippeshampoo (kan købes i klinikken). Den fjerner snavs og olier som er frigivet fra huden samt støv. Brug aldrig vat på dine extensions eller makeup som ikke er egnet til extensions, da der er olie i næsten alle makeup produkter. Holdbarheden forringes markant ved brug at olieholdige produkter.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel (gratis). Fjern aldrig selv dine extensions.

Før & Efter

KOMMER SNART