image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Seneste indlæg
Search
 

EYELINER

Beskrivelse

Vi kan lave en permanent eyeliner som både fremhæver og indrammer dine øjne.

Det kan også være en korrigering af din eyeliner, hvis du har hængende øjne og ønsker at ”løfte” dem lidt. Dette kan vi lave med en permanent eyeliner. I tilfælde af at man har få eller slet ingen vipper, vil en permanent eyeliner skjule dette og give det et mere fyldigt look.

Eyeliner Behandlinger

Vi udfører følgende behandlinger indenfor permanent eyeliner:

Vippefortætning / Almindelig Eyeliner – Laves som en tynd streg langs vippekanten og ses kun som en tynd fin eyeliner. En behandling til dem, som kun ønsker lidt mere fylde i deres vipper. Den vil ligge helt inde imellem dine egne vipper og synes kun som en skygge og ikke som rigtig makeup. Forskellige typer behandlinger:

Bred Eyeliner – er en eyeliner som har et mere ”makeup” udtryk, da man her laver en bred streg for oven og tynd for neden. Du vil så herefter være fri for at lægge eyeliner som et makeuppunkt efterfølgende.

Winged Eyeliner – Winged / Designed Eyeliner er en eyeliner som slutter ud i en spids for at give et ”cat-eye” look. Man påtegner selve eyelineren inden påbegyndelse af mikropigmenteringen. Denne eyeliner er specielt velegnet til kvinder, som ønske et udtryk som defineres som ”frække øjne”.

Smokey Eyeliner – Smokey eyeliner er en tonet liner med en mørk pigment ved vippekanten, som tones op på selve øjenlåget. Det giver et meget blødt eller ”makeuppet” look. Denne behandling kan give god effekt, hvis man bruger andre farver end sort, fx lilla som tones ud. Herunder kan man så også have en Winged / Designed Eyeliner.

Butterfly Eyeliner – Butterfly er til dig som ønsker en ”makeuppet” eyeliner, hvor man altid har skygge på øjenlåget. Eyelineren former sig som en halv sommerfuglevinge på øjenlåget og kan laves i alle farver

Nedre Eyeliner – Alle ovenstående eyelinere laves også inklusiv en nedre eyeliner. Der aftales selvfølgelig på forhånd hvad du forventer af resultatet på din nedre eyeliner, om det så skal fylde 1/3-del, 2/3-dele eller hele den nedre liner.

Forventning

Det er vigtigt at du sætter dig ind i behandling inden, så din forventning og resultatet stemmer overens.

Er du vant til at tegne dine eyelinere markant op, vil du sagtens kunne vælge en af de større eyeliner-behandlinger, da eyelinere krymper ind under heling.

Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med, at man som udgangspunkt ikke kan udøve et færdigt resultat på 1 behandling alene. Det er nemlig levnet væv, som vi arbejder i og et behandlingsforløb vil altid bestå af flere behandlinger, inden man kan se et færdigt resultat.

Det er vigtigt at du kender kravene og vilkårene for din behandling. Dem kan du læse her.

Forløb:

Forløbet fra start til færdigt resultat er 2 – 3 behandlinger indenfor 4 – 6 ugers interval. Det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger end de nævnte, for at opnå det ønskede resultat. Disse ekstra behandlinger indgår ikke i prisen for den samlede behandling, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Hudtype, helbred, livstil osv. kan alle have stor indflydelse på dit endelige resultat. Ethvert behandlingsforløb er således individuelt og kan ikke sammenlignes med andre.

Efter behandlingen kan eyelineren krympe ind og en del af farve kan også synes at forsvinde. Derfor kan det endelige resultatet først vurderes efter 4 uger.

Pleje

For at give dig det bedste resultatet har vi herunder lavet en guide du bør følge:

De første 3 timer:

Start med at fjerne lymfevæske med en fugtet vatrondel, for derefter med en ren vatpind at påføre et nyt tyndt lag creme. Dette skal gøres hver halve time!

Efter 3 timer:

Herefter og de kommende 7 dage, påføres creme når eyelineren føles tør. Aftørring skal undlades.

Hver morgen og aften vaskes lineren med forsigtighed med intimsæbe. Brug IKKE vat, som kan sætte sig fast.

Plejesæt til aftercare bliver udleveret, mens luksus kit kan tilkøbes i klinikken.

Undgå direkte sol, makeup, klorholdig vand og sport de efterfølgende 2 uger.

Før & Efter

BILLEDER HER