image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Seneste indlæg
Search
 

LÆBER

Beskrivelse

Hos Shelicious tilbyder vi et udvalg af behandlinger til PMU-Læber.

Det kan være at udseendet på dine læber skal korrigeres hvis du har ar, hvis de er usymmetriske eller hvis du blot ønsker et mere markant look, fylde eller farve i læberne.

PMU-Læbe behandlinger

Hos Shelicious tilbyder vi følgende behandlinger indenfor PMU-læber:

Lipliner / Toning – Lipliner med toning er en fin streg langs selve læbens form, som tones ind i din læbe. Med denne behandling har du mulighed for at få korrigeret og oprette evt. asymmetriske læber, som enten er for små eller for store i forhold til din symmetri.

Full Lip – ”Full Lip” er hvor læberne fyldes med farve uden en markant lipliner. Denne type er særlig velegnet til kvinder uden ret meget pigment i læberne. Det er også muligt at korrigere i udseendet med denne behandling.

Nano lips – Nano lips, også kaldet 3D-læber, er hvor læberne fyldes med 3 forskellige farver i en mørk, mellem og lys farve. Dette er for at skabe effekten af fyldigere læber. Resultatet er et naturligt og fyldigt udtryk. Der er også her mulighed for korrektion på det eksisterende udseende. Denne behandling er typisk velegnet til kvinder med små læber, eller som ønsker filler i læberne (læbeforstørrelse).

Forventning

Det er vigtigt at du sætter dig ind i behandling til PMU-læber inden, så din forventning og resultatet stemmer overens.

Det er også vigtigt at du kender kravene og vilkårene for din behandling. Dem kan du læse her.

Ved permanent læber kan farven aftage med op til 60%. Det endelige resultat kan først vurderes efter 4 uger.

Forløb:

Forløbet fra start til færdigt resultat er 2 – 3 behandlinger indenfor 4 – 6 ugers interval. Det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger end de nævnte, for at opnå det ønskede resultat. Disse ekstra behandlinger indgår ikke i prisen for den samlede behandling, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Hudtype, helbred, livstil osv. kan alle have stor indflydelse på dit endelige resultat. Ethvert behandlingsforløb er således individuelt og kan ikke sammenlignes med andre.

Pleje

For at give dig det bedste resultat har vi herunder lavet en guide som du bør følge:

Lige efter:

Efter endt behandling skal du forvente lidt rødme og hævelse. Dette vil typisk forsvinde efter ca. 2 – 5 timer, afhængigt af den enkelte hudtype. Du vil opleve en lettere brændende fornemmelse på det pigmenterede område i ca. et døgn efter behandlingen.

De første 3 timer:

Start med at fjerne lymfevæske med en fugtet vatrondel, for derefter med en ren vatpind at påføre et nyt tyndt lag creme. Dette skal gøres hver halve time! Efter de første timer med ovennævnte behandling, skal du ikke gøre mere følgende dag.

Efter 2 dage:

De næste 7 dage skal du påføre creme 3 gange dagligt. Aftørring kan undlades.

Hver morgen og aften vaskes læberne forsigtigt, med intimsæbe – brug IKKE vat som kan sætte sig fast.

Vejledning:

Der må absolut ikke pilles i de flager som kan forekomme på læberne!

Undgå direkte sol, makeup, klorholdig vand og sport de følgende 2 uger.

Spis med gaffel og drik med sugerør under hele helingsprocessen.

Plejesæt til aftercare bliver udleveret, mens luksus kit kan tilkøbes i klinikken.

Før & Efter