image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Seneste indlæg
Search
 

BRYN

Beskrivelse

Vi retter og korrigerer dine øjenbryn, eller skaber helt nye, hvis dine egne ikke længere er synlige.

Alle bryn kan i vores optik korrigeres eller forbedres ved hjælp af permanent makeup, så man opnår et mere symmetrisk og æstetisk korrekt bryn, om det gælder farve, fylde eller form.

Vi er specialister i at kunne udføre alle eksisterende teknikker, på alle typer af bryn og kan løse ethvert problem eller ønske som du har.

Der udføres ikke en bestemt form på kundens egen opfordring, medmindre vi vurderer det til at være æstetisk korrekt. Formen opmåles ud fra din ansigtsform og knoglestruktur. Du kan derfor være nødsaget til efterfølgende at skulle fjerne de hår, som ligger uden for den form som vi optegner til dine PMU-bryn. Tonehøjden på den farve som deponeres i huden, bestemmes ud fra din naturlige hårfarve på brynene samt din hudtone.

Brynbehandlinger

Vi udfører følgende behandlinger til PMU-bryn:

Hairstroke – En behandling hvor man påtegner hvert enkelt hårstrå i den naturlige retning. Det giver et blødt og meget naturligt bryn. Behandlingen egner sig godt til især ældre, som ikke ønsker meget synlige og markeret bryn, eller kunden som ønsker et meget blødt udtryk. Denne type bryn egner sig ikke til alle hudtyper da strokes deponeres meget fint i det yderste hudlag og derfor skal have et ”stabilt” underlag. Det egner sig derfor ikke for den regenererende hud, dvs. ikke egnet til grov eller fedtet hud. Er du i tvivl, anbefaler vi at du kommer til konsultation før booking af behandling.

Hybrid Bryn – Hybrid-bryn er de absolut mest ønskede bryn i Danmark, da de har det mest naturlige udtryk og samtidig giver dybde til brynet. Det er en kombineret teknik af Hairstoke metoden og let skyggelægning, hvor du stort set får det endelig resultatet igennem én behandling. Husk dog alle PMU-behandlinger kræver minimum to behandlinger. Vi er PhiBrow artist godkendte.

Powder Brows – også kendt som Ombrebrows, er også desværre kendt som de gamle “tattooveret” bryn, dog i modsætning til PhiBrows/microblading er denne type bryn lavet med maskine. Men resultatet kan i dag laves meget blødt og pudder-agtigt  og fremstår som et naturligt og fyldigt bryn. Powder Brows kan også være en løsning til dem som ønsker et meget markant bryn, tilsvarende det man selv vil kunne tegne med en pen. Holdbarheden på Powder Brows er længere end ved PhiBrows, og varer cirka 1 – 3 år.

3D-Bryn – er en teknik som gøres med forskellige håndholdte nåle. I første behandling laves der fuld skyggelægning i en lysere farve end i et traditionel Powder Brow, da det kun skal give en helt blød skygge til anden touch up, 4 uger senere, hvor der påtegnes hairstrokes med microblading teknikken. Denne type bruges ofte også til korrigering af gamle, ubalanceret, misfarvet bryn, hvor basen skal i balance inden påtegning af hårstrå.

Forventning

Det er vigtigt at du sætter dig ind i den behandlingstype som du ønsker, så resultatet og din forventning stemmer overens ved det færdige resultat.

Formålet med permanent makeup bør være at forskønne dit bryn og til dels ikke at erstatte kraftig makeup. Er du vant til at tegne dine bryn markant op, vil du altså ikke slippe for dette med PMU-bryn. Til gengæld vil det blive både hurtigere og nemmere, da formen allerede er lavet og du således blot behøver at fylde ekstra farve ovenpå. Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med, at man som udgangspunkt ikke kan udøve et færdig bryn ved første behandling, da det netop er levnet væv vi arbejder i. Et behandlingsforløb består altid af flere behandlinger, inden man får et færdigt resultat.

Permanente øjenbryn bør efter vores optik ikke være modepræget. Med dette mener vi at ekstreme former på brynet, med meget høje eller tykke bryn, ikke er æstetisk klædeligt eller korrekt. Derfor udfører vi heller ikke dette. Vi vil dog altid rådgive dig til at vælge den rigtige behandling, baseret på både formen af dine bryn samt din hudtype.

Med tiden vil enkelte hudtyper udvikle en grålig eller varm brun undertone ved brynet. Dette kan vi korrigere med en opfriskning. Dermed er det også vigtigt at pointere, at alle PMU-behandlinger med tiden vil falme, hvor der foreslås en genopfriskning. Alle PMU-behandlinger er i øvrigt på eget ansvar og vil derfor være på egen risiko, på samme måde som ved andre tatoveringer.

Det er vigtigt at du kender kravene og vilkårene for din behandling. Dem kan du læse her.

Forløb:

Forløbet fra start til færdigt resultat er 2 – 3 behandlinger indenfor 4 – 6 ugers interval. Det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger end de nævnte, for at opnå det ønskede resultat. Disse ekstra behandlinger indgår ikke i prisen for den samlede behandling, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Hudtype, helbred, livstil osv. kan alle have stor indflydelse på dit endelige resultat. Ethvert behandlingsforløb er således individuelt og kan ikke sammenlignes med andre.

Når brynene bliver opmålt og optegnet, tager vi udgangspunkt i dit udseende og knoglestruktur, så dine bryn kommer til at passe lige præcis til dit ansigt. Der kan netop derfor ikke sammenlignes med andres resultater.

Pleje

For at få det bedste resultat, har vi lavet en guide herunder

Lige Efter:

Efter endt behandling skal du forvente lidt rødme og hævelse. Dette vil typisk forsvinde efter ca. 2 – 5 timer, afhængigt af den enkelte hudtype. Du vil opleve en lettere brændende fornemmelse på det pigmenterede område i ca. et døgn efter behandlingen.

Der kan opstå en lettere hævelse i selve huden, 2 – 4 dage efter behandlingen.

Farven i brynene kan forsvinde synsmæssigt i selve perioden hvor det er hævet. Dette skyldes at huden er ved at hele og derfor ikke er ”gennemsigtig” nok endnu, til at du kan se farven som ligger lige under den nye hud.

Aftercare:

De første 3 timer efter endt behandling tager du en fugtet vatrunddel og tørrer lymfevæsken væk. Lymfevæsken må ikke sætte sig, tørre ind eller danne skorpe, da dette vil ødelægge brynene. Smør efterfølgende på med et tynd lag af den aftercare-creme som du har fået udleveret af os, med en ren vatpind. Husk at komme ind på huden imellem dine egne hår. Efter de første 3 timer påfører du creme på brynene hver 3. time, i 7 dage frem. Her skal du ikke tørre inden. De må gerne vaskes forsigtig med intimsæbe morgen og aften. Brug ikke vat eller andet der kan rive i skorpen.

Plejesæt til aftercare bliver udleveret, mens luksus kit kan tilkøbes i klinikken.

I løbet af 4 – 10 dage vil overskudsfarven forsvinde, hvor op til 60% af farven fra behandlingen vil være væk.

Farven i dine øjenbryn kan ændre sig, da de i helingsprocessen vil danne et nyt lag hud hen over mikropigmenteringen, og derfor vil det ikke være gennemsigtig nok til at kunne se alt farve igennem huden.

Undgå:

Der må IKKE bruges makeup på det behandlede område i 7 dage efter behandling.

Du må IKKE pille i skorpen. Den skal falde naturligt af, så der ikke dannes sår og efterfølgende ar.

I de første uger efter behandlingen frarådes det at benytte sauna, solarium eller bade/opholde sig i swimmingpool pga. bakterieflora.

Undgå renseprodukter (særlig med indhold af frugtsyre og lign.) til peeling i det behandlede område.

Undgå fysisk træning de første 4 dage efter behandling.

Du skal til en hver tid beskytte din kosmetiske tatovering mod solen.

Før og Efter