SHEILA BRØNDBJERG

Mikropigmentist + Indehaver

Sheila Brøndbjerg bestemte sig fra den ene dag til den anden for, at hun ville være mikropigmentist, efter at have hørt om Nouveau Contour Danmark. Hun er tit blevet opfordret af venner og veninder til at blive tatovør, da de mener, at hun havde evner inden for denne branche. Sheila har lavet gelenegle på sig selv og veninder i mange år. Hun har altid fået roser, da hun har rådgivet korrekt og har altid fået af vide, at hun har en utrolig rolig hånd. Sheila har altid vidst, at hun ville være selvstændig. Hun ville være designer. Sheila har fulgt sin drøm. Hun startede i Århus på designlinjen. Derefter blev hun optaget på designskolen, Teko Center Danmark i Herning, hvor hun først tog uddannelsen, som tekstil- og beklædningsassistent og læste derefter videre til beklædningshåndværker. Sheila stod i lære hos Peter Schaufuss Balletten, hvor hun trods sin unge alder, blev kastet ud i den travle verden, som kostumeansvarlig. Sheila blev efterfølgende fastansat hos Schaufuss Balletten.

Sheila blev senere ansat som skrædder/designer hos MetteDK i Holstebro. Dette er en meget fin brudekjoleforretning med meget eksklusive kjoler, hvilket lige var Sheila. Sheila blev hurtig en del af butikken og var med til at igangsætte og tilføje nye idéer til butikken.

Da Sheila fik ideen til at uddanne sig som mikropigmentist, kontaktede hun sin familie og fortalte om ideen. Hun fik den nødvendige opbakning. Der blev hurtigt fundet egnede lokaler og alt det praktiske kom på plads. Sheila er nu uddannet mikropigmentist, microblader og vippetekniker gennem de kendtes favorit, Qura academy, Nouveau Art, Branco Basic og Lash bar kbh. Sheila blev undervist af Danmarks dygtigste mikropigmentist og master trainer for Nouveau Contour danmark, Majken Villefrance. Nouveau Contour er de eneste i verden, som har udviklet en computerstyret maskine til permanent makeup.

Sheila har nu stiftet virksomhed og har åbnet klinik i Viborg midtby og næste sted er I Aalborg.

 Advanced Brow Techniques - April 2013

 Advanced Eyeliner Techniques - April 2013

 Advanced Lip Techniques – Juni 2013

 Master Hairstroke Techniques – Juni 2013

 Blink Lash Styleist – Feb 2013

 Dermatude cerfiticate – Juli 2014

 Microblading Branko Babic´ - jan 2015

 Pigment Removal – Feb 2015

Lene Henriette Brøndbjerg

Bogholder / sko ansvarlig

Lene kom ind i Shelicious i 2014. Lene har mere end 25 års erfaring i servicebranchen, både inden for det salgsmæssige, administrative og sy arbejde.

Lene sidder primært med salget og administrationen I Shelicious og er altid klar til at hjælpe, i tilfælde af spørgsmål på sko.