NOUVEAU CONTOUR

Permanent MakeUp

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. 

Nouveau Contours farver er naturligvis EU godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr fra Nouveau Contour, specielt udviklet til netop denne type behandling, hvilket sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner efterfølgende og absolut fremragende resultater.

Formålet med disse procedurer kan være mange, men for at nævne et par stykker, så kan det udføres for at forbedre og justere på eventuelle små "skønhedsfejl", at tilføre det, som er manglende fra naturens side, at øge selvtilliden, at spare tid og at give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet Makeup.

Personer som kan nikke genkendende til følgende, kan have stor glæde af Permanent Makeup:

· Ar i øjenbryn
· Begrænset hårvækst ved bryn og vipper
· Hareskår
· Allergi over for kosmetik
· Allergi over for hår- og øjenbrynsfarve
· Usikre hænder
· Brugere af briller og/eller kontaktlinser
· Manglende pigment ved læbekant
· Alopecia
· Før og efter Kemobehandling.

Der kan som sagt være mange forskellige årsager til, hvorfor man ønsker at få permanent Make-Up. Hos os er det muligt at få opfyldt disse ønsker, hvad enten man ønsker det helt naturlige look eller gerne vil have et lidt kraftigere og Makeup`et resultat.

Arvæv

Begrænset Hårvækst

Allergi

Pigmentmangel

Alopecia