Slut med mascara og vippebukker!


Eyelash Single Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og aftercare. Sheila er certificeret BLINK Lash Stylist hos LashBar CPH.

Proceduren: Først udvælges vipperne, der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Vi har 4 forskellige kurver, længder fra 7mm - 15mm, samt forskellige tykkelser.

Vi har også design vipper, som er farvede vipper, glitter eller m. Swarovski sten.

Under hele påsætningen ligger du på en briks med lukkede øjne. Dine nederste vipper er isoleret med en eyepatch. Øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en påsættes én enkelt Extensionvippe på hver af dine egne naturlige vipper. Der benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Limen er ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger.

Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig ca. 60 extensions vipper. For at beholde de smukke vipper anbefales en large opfyldning ca. hver 3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel (gratis). Fjern aldrig selv dine extensions.

HUSK
Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeupfjerner nedsætte holdbarheden.

BEMÆRK
Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat.
Hvis der er efterbehandlet med Nano Mist er tiden nedsat til kun 4 timer! Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.