Metaterapi er

Behandlingsinformation

Metaterapi er den eneste 100% naturlige hudforbedrende behandlingsmetode med dobbelt effekt. Metaterapi kombinerer begge disse aspekter: naturlig hudforbedring indefra og ud og eksternt anvendte aktive ingredienser ved hjælp af specielle serummer. Kampen mod aldring af huden bør ikke blot fokusere på konsekvenserne af aldringen, men frem for alt på årsagen til hudens ældning.

Metaterapi er en forkortelse for ‘Medical & Esthetical Tissue Activating Therapy’. Dermatude Metaterapi kombinerer fordelene fra flere hudforyngelses-metoder i én – 100% naturlig
unik teknik der er:

Anti-aging.

Hudforyngende.

Fugtgivende.

Genopbyggende.

Hvordan virker Metaterapi

Behandlingsinformation

Metaterapi indebærer at lave usynlige mikro-perforeringer i de øverste lag af huden på en smertefri måde. Som et resultat af dette, vil huden få sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin, for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi har en dobbelt aktiv funktion; de kontrollerede mikro-perforeringer aktiverer den naturlige regenerering af huden og benytter det nøjagtige antal af aktive ingredienser i det lag i huden, hvor de kan være mest aktive. Hudens selvreparerende egenskaber er en 100% naturlig form for hudfornyelse indefra og ud.

Huden bliver mere fast og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker reduceres synligt, porerne bliver finere, cirkulationen stimuleres og den overordnede tilstand i huden forbedres. Metaterapi hjælper med at re-aktivere, det din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.

1. Den rigtige dybde.
Den rigtige nålelængde er meget vigtig, for at opnå den optimale effekt af Metaterapi. Metaterapi perforerer basalcellelaget i det øverste lag af dermis, som når det aktiveres, øger produktionen af kollagen og elastin uden risiko for udviklingen af subkutant arvæv.

Derfor er Metaterapi langt mere effektivt, mere sikkert og der er ingen kort- eller langsigtede uønskede sideeffekter ved gentagne behandlinger.

Hvorfor virker metaterapi

Behandlingsinformation

1. Spol tiden tilbage med Dermatude Metaterapi.
Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.

2. Hemmeligheden? Re-aktiver kollagen- og elastinproduktion af huden indefra og ud.
Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud. Metaterapi er den eneste hudforbedrende behandlingsmetode, der kombinerer begge aspekter: naturlig hudforbedring indefra og ud og eksternt anvendte aktive ingredienser ved hjælp af specielle serummer. Kampen mod aldring af huden bør ikke blot fokusere på konsekvenserne af aldringen, men frem for alt på årsagen til hudens ældning.

3. Resultatet? Bliv en yngre og friskere udgave af dig på en 100% naturlig måde.
Huden bliver mere fast og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker reduceres synligt, porerne bliver finere, cirkulationen stimuleres og den overordnede tilstand i huden forbedres. Metaterapi hjælper med at re-aktivere, det din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.

Hvem egner metaterapi sig til

Behandlingsinformation

Med Meta terapi er det muligt at udføre forskellige former for behandlinger: du kan vælge hudforbedring og anti-aging af hele ansigtet, nakke og / eller halsen, samt målrettede behandlinger af specifikke områder og specifikke rynker. Det er endda muligt at kombinere flere behandlinger for at opnå de bedste resultater.

 • Panderynker.
 • De såkaldte “kragetæer” ved øjnene.
 • Bedre hudstruktur.
 • Finere porer.
 • Opstrammende.
 • Décolleté.
 • Bekymringsrynker
 • Poser under øjnene.
 • Anti-aging.
 • Rynker omkring munden.
 • Hals.

Fremragende resultater på forskellige hudtyper:

 • Dehydreret hud.
 • Moden hud.
 • Tør til meget tør hud.
 • Krakkeleret hud.
 • Slap hud.
 • Skadet hud (efter overeksponering af UV lys).
 • Post-kirurgisk hud.
 • Ryger hud.

Behandlingen.

Behandlingsinformation

Trin 1: Vurdering.
Dermatude Metaterapi specialisten vil informere dig omkring alle aspekter af Metaterapi-behandlingen og udfylde en ‘Formular til Informeret Samtykke’ sammen med dig.

Trin 2: Behandlinger.
2.1 – Fuld Ansigtsbehandling:
Den fulde ansigtsbehandling fokuserer på hele ansigtet eller specifikke områder i ansigtet og er rettet mod hudforbedring og hudforyngelse. Stemplet med “Flex Head” teknologi og buet stempel-overflade garanterer en ensartet dybde fra alle nåle, uanset om formen på den behandlede hud er uregelmæssig.

Resultat: Huden vil få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud. Efter behandlingen kan der opstå noget rødme i huden, men dette vil forsvinde inden for få timer. Du vil være i stand til at komme tilbage til dine daglige aktiviteter eller tage tilbage på arbejde med det samme. Du vil endda være i stand til, at bære make-up allerede den efterfølgende dag.

2.2 – Rynke behandling:
Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Der er et ‘9-point’

rynkemodul, der får dybe rynker til at fade og et ‘7-point’ modul til at behandle fine linjer. Ved at benytte en særlig teknik, aktiveres huden neden under rynken.
Resultater:
Som et resultat heraf bliver bindevæv produceret, som fylder rynken op indefra og ud. Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer overhovedet ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle serummer for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.