Forløbet på bestilling af konkurrencebikini er således


Du booker et møde. Er der mere end 4 måneder til inden, betaler du et depositum på kr. 1000,- som selvfølgelig bliver trukket fra bikiniens pris. (Vil du være sikker på at vi/Sheila skal sy din bikini, er et år i forvejen ikke for tidligt at booke)

 • 1. møde aftaler vi design, mængde af swarovskisten, kæder, evt. mål, tegner den og laver en "kontrakt" på bikinien med deadline og en tid til det næste møde. Der udregnes en pris, som afhænger af evt. kæder og antal af sten. Du får besked nogle dage efter. Du betaler derefter ¼ del af bikiniens pris, dog min. kr. 1000,-

 • 2. møde er bikinien syet op i en grundform i dit eller tilsvarende strækstof (så man får det rigtige stræk i den originale bikini). Du prøver bikinien, så tegner/klipper vi direkte på/i grundformen, som bliver lagt over på dit eget mønster og derefter bliver den originale bikini opsyet. Her betaler du resten af beløbet eller min. op til halvdelen af den færdige bikinis pris.
 • 3. gang er for at tjekke at den originale bikini sidder, hvor den skal (malet på kroppen ;) før man begynder at sætte for f.eks. 4000 kr. swarovskisten på. Er det en bikini med kæder, tages der mål til dem (drapering af kæderne). Her skal min. 2/3 af bikiniens pris være betalt.
 • 4. gang er "The finish time". Her tilpasses stropperne, kæderne og puderne tilskæres. Nu er bikinien helt færdig og er klar til at tage med, (med mindre andet er aftalt). Her betales restbeløbet. Du underskriver, om vi må bruge billeder af dig iført bikinien, og så er der kun at sige held og lykke på scenen .


 • Ønsker du en bikini og kan ikke komme til fitting, hvis du f.eks. bor i udlandet sendes et målskema, som du udfylder. Kontakt os venligst pr. mail.

  Hos Shelicious bruger vi kun ægte Swarovskisten.


  DSwarovskisten er den mest eftertragtede og eksklusive sten. Der er efterhånden kommet en del lignende sten som f.eks. Rhinsten, Presiosasten osv. Stenene ligner til forveksling ved første øjekast, men kigger man nærmere, er der ingen tvivl om, at den ægte Swarovskisten er af en helt anden kvalitet og reflekterer lyset på en måde, som ingen af de andre.

  Shelicious anvender udelukkende Swarovskisten på alle vores bikinier samt sko og opretholder en meget høj kvalitet, som igen hænger sammen med prisen.