BRYN

Behandlingsinformation

Vi kan rette og korrigere dine øjenbryn, eller skabe helt nye, hvis du har mistet dine egne.

Almindelig skyggelægning - betyder, at det er en skygge i dine egne hårstrå, hvilket fremhæver dit eget naturlige bryn. Korrugering kan være begrænset, hvis man vil have et meget naturligt resultat. Ellers kan skyggelægning være til dem, som ønsker et meget markant bryn, som man selv vil kunne tegne med en pen.

Hairstroke one color - er, hvor man påtegner hvert enkelt hårstrå i en naturlig retning, men i en farve. Det giver et blødt og naturligt bryn.

Hairstroke two color - er, hvor man påtegner hvert enkelt hårstrå i en naturlig retning med 2 farver. Dette giver et endnu mere blødt og naturligt bryn.

3D Bryn - som kræver 2 behandlinger. I første behandling laver man en almindelig skyggelægning med en meget lys farve, da det kun skal have effekt som en skygge. I anden behandling laver man hårstråene i en mørkere farve. Disse bryn er de absolut mest ønskede bryn i Danmark, da de giver et flot, lidt mere markant, men stadig et utroligt naturligt resultat.

Skyggelægning

Stroke 1 Color

Stroke 2 Color

3D Bryn

EYELINER

Behandlingsinformation

Vi kan lave en permanent eyeliner, der fremhæver og indrammer dine øjne. Der kan også korrigeres i en eyeliner, hvis du har hængende øjne og gerne vil ”løfte” dem lidt. Dette kan  gøres med en permanent eyeliner. I tilfælde af få eller slet ingen vipper, vil en permanent eyeliner skjule dette og give et mere fyldigt look.

Vippefortætning - er en behandling til dem, som kun ønsker lidt mere fylde i deres vipper. Den ligger helt inde imellem dine egne vipper og synes kun som en skygge og ikke som rigtig makeup.

Almindelig eyeliner - er en tynd streg langs vippekanten og ses kun som en tynd fin eyeliner.

Eyeliner avanceret - er en eyeliner der er lidt mere ”makeuppet”, da man der laver en bred streg for oven og tynd for neden. Du er så fri for at lægge eyeliner som et makeuppunkt.

Designer eyeliner - er en eyeliner,  man påtegner inden påbegyndelse af mikropigmenteringen. Denne eyeliner er specielt godt velegnet til kvinder,  som gerne vil have lidt mere ”frække øjne”.

Smokey eyeliner - er en eyeliner som tones ud og giver et smokey blødt look.  Denne behandling kan give god effekt, hvis man bruger andre farver end sort, fx lilla som tones ud. Der under kan man også have en designer eyeliner.

Guy-liner - er en behandling, hvor man kun punktpigmentere, så man får mere ”fylde” til vipperne. Specielt god til mænd eller efter kemobehandling eller til mænd med hvide eller meget få vippehår.

Vippefortætning

Almindelig Eyeliner

Avanceret Eyeliner

Design Eyeliner

Smokey Eyeliner

Guy Eyeliner

 

LÆBER

Behandlingsinformation

Læberne kan korrigeres, hvis du har ar, hvis de er usymmetriske eller du ønsker et mere fyldigt og markant look.

Lipliner - er en fin streg, der lægges langs læbekanten for at definere læbens form.

Lipliner - med skravering er en fin streg langs læbens form, som tones ind i din læbe. Med denne behandling har man mulighed for at korrigere og oprette evt. usymmetriske, for små eller for store læber.

Læbetoning / Full Lip - Læberne fyldes med farve uden en markant lipliner. Det er typisk til kvinden uden noget særlig pigment i læberne. Det er også muligt at korrigere med denne behandling.

3D Læber - Læberne fyldes med 3 farver i mørk, mellem og lys farve, for at skabe effekten af fyldigere læber. Det vil se meget naturligt og fyldigt ud. Der er også mulighed for korrektion. Denne behandling er typisk til kvinder med små læber, eller man ønsker filler (læbeforstørrelse) i læberne.

Lipliner

Lipliner / Skravering

Læbetoning

3D Læber

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Permanent MakeUp?

 • Området, som skal pigmenteres, bliver tegnet på huden
 • Øjenbrynene plukkes
 • Kunden accepterer det, som skal pigmenteres
 • Arbejdet påbegyndes. Det tager ca. 1 - 1½ time i alt
 • Der må påregnes 2 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum
 • Du skal forvente lidt rødme og hævelser det sted, hvor der er blevet pigmenteret Dette forsvinder normalt efter ca. 4 timer, afhængig af hudtype
 • Du vil opleve en let brændende følelse på det pigmenterede område i ca. 1 døgn efter behandlingen
 • Der kan opstå en lettere hævelse og rødmen i huden i 2-4 dage efter behandlingen.
 • Du må IKKE pille i sårskorperne. De skal falde af naturligt for ikke, at der dannes sår og ar.
 • Den første uge efter behandlingen, frarådes det at benytte sauna, solarium eller at bade i swimmingpool pga. bakteriefloraen, som kan forekomme disse steder.
 • I løbet af 6-8 dage efter behandlingen, vil overskudsfarven forsvinde og op til 60% af farven vil være væk. Først herefter kan man vurdere resultatet og evt. korrigere manglende pigmentering.
 • Det er vigtigt at undgå renseprodukter (særligt med indhold af frugtsyre og lign.), peelinger samt at klø/kradse sig på de behandlede områder den første uge.
 • Det kan være nødvendigt få foretaget 1-2 efterbehandlinger, før resultatet er som ønsket. Dette er inkluderet i prisen og skal foretages inden 3 mdr. efter første behandling. I enkelte tilfælde kan der være behov for yderligere behandlinger. Disse indgår ikke i prisen, med mindre der indgås en særlig aftale.
 • Der må ikke bruges Makeup på det behandlede område i 4-5 dage efter behandlingen.
 • Eventuel ny behandling eller opfriskning anbefales af få udført efter 1-3 år.
 • Enkelte brynfarver kan med tiden udvikle en rødlig farvetone. Dette kan nemt korrigeres med en opfriskning.
 • Fugt så ofte som muligt (ca. hver 3. time) det behandlede område med after care cremen med en ny ren vatpind, som medfølger.